Information

Vi underhåller er med musik i form av gitarr och sång och vi spelar det mesta och bästa för de flesta. Har ni planer på att gifta er till våren eller sommaren och önskar musik? Ett tips är att boka oss i god tid så att vi finns tillgängliga!

 

Musik under vigsel eller dop

Vi framför 1-3 valfria låtar under er vigsel eller ert dop och sångerna framförs på gitarr och sång. Vill ni ha förslag på låtar som passar bra på bröllop kan ni titta på vår repertoarlista  här. Önskar ni förslag på låtar till ert dop titta in här.

 

Bröllop Sura kyrka

Musik under festen

Vi underhåller ca 3 timmar under er bröllopsfest, födelsedagsfest, firmafest etc. Vi varvar trubadurunderhållning (gitarr och sång) med musik från Spotify eller skivor. Vi fungerar alltså även som en slags Dj. Vi erbjuder även musikquiz under kvällen om så önskas. För att se vår repertoar klicka här.

 

Party

Musik under begravning

Stor sorg kräver också musik. Önskar ni musik på begravning så hjälper vi er med det. Tips på låtar som passar på begravning hittar ni här.

Sorg

Barnunderhållning

Vi underhåller även på förskolor eller barnkalas. Lite pirater kanske eller troll och clown som sjunger och har roligt tillsammans med barnen.

Barnunderhållning Barnunderhållning

 

 

 

 

Boka oss genom att skicka ett mail till musik@kallekajsa.com

 

Collage3_opt